Nieuwe Foscam producten juli 2024

SD8EP en SD8P

Belangrijke kenmerken van deze 8MP UHD PTZ camera's zijn:

  • Autotracking: Wanneer de camera een menselijke beweging detecteert, zal deze scherpstellen en de bewegende persoon volgen en deze steeds in beeld houden. De camera keert terug naar de standaardpositie om het belangrijkste gebied te bewaken nadat de persoon uit beeld is
  • 4x optische zoom. Dankzij de 4x optische zoom geniet je van een brede kijkhoek. Je kunt inzoomen om meer details van verre objecten te zien zonder dichterbij te komen of uitzoomen om een breder en groter beeld te krijgen
  • Persoons-/voertuigdetectie. Met geavanceerde detectie van mensen en voertuigen identificeert de camera échte bedreigingen mede mogelijk gemaakt door de allernieuwste detectiealgoritmen. Alles voor jouw gemoedsrust! 

De SD8P is de WiFi-variant, de SD8EP is de PoE-variant.

 

FN8108W-B4-1T

De opvolger van de populaire FN7108W-B4-1T is nu beschikbaar! Deze FN8108W WiFi set van Foscam wordt geleverd met 4 camera's van 3MP én een NVR inclusief 1TB harde schijf. Er kan in totaal tot 8 camera's uitgebreid worden om alle hoeken in beeld te brengen. Uitbreiden kan met de speciale uitbreidingscamera FI9911W of met een willekeurige* Foscam camera.

De Foscam WiFi set FN8108W-B4-1T zorgt voor een volledige bescherming en is eenvoudig te installeren. Dankzij de Mesh-netwerkoplossing heb je een sterker WiFi signaal, omdat de camera's met elkaar verbinden en niet afhankelijk zijn van de 1-op-1-communicatie met de NVR.


* Bij camera's met een hogere resolutie dan 3MP wordt de resolutie aangepast naar maximaal 3MP.

 

V8P

De V8P was al beschikbaar in een PoE-uitvoering (V8EP) en is nu ook in WiFi-uitvoering beschikbaar. Deze 8MP beveiligingscamera beschikt over persoons- en voertuigdetectie. De dual-band WiFi zorgt voor een snelle verbindingstijd en vereenvoudigt het installatieproces.

Natuurlijk beschikt de V8P over tweeweg-audio voor communicatie met (on)genodigde bezoekers. Het ingebouwde geluid- en lichtalarm kan handmatig ge(de)activeerd worden. Het nachtzicht heeft een bereik tot 20 meter. Tot slot heeft de V8P een weerbestendig ontwerp (IP66). Opslag kan zoals je gewend bent op de micro SD-kaart (max. 256GB), lokaal op NVR, via de FTP of Foscam cloud.

 

SD4H zwart

Naast de witte variant is de Foscam SD4H nu ook in zwart verkrijgbaar. Deze PTZ buitencamera beschikt over 18x optische zoom en heeft een nachtzichtbereik tot wel 200m. Andere kenmerken van deze camera zijn: Autotracking, persoons- en voertuigdetectie, Dual-Band WiFi en andere bekende Foscam-features.

 

Foscam FNA216HE

16-kanaals, 8MP PoE NVR. Goede samenwerking tussen Foscam VMS en FNA216HE NVR, voor een betere ervaring. Efficiëntere streaming, ondersteunt H.264+ Codec, meer ruimte voor opslag en bandbreedte. Ondersteunt tot 2x16TB hard disk (niet inbegrepen), voor 24/7 continue opnemen.