Zeehonden livestream!

Sinds vandaag (19 augustus 2024) kun je dankzij een door Foscam beschikbaar gestelde camera live kijken naar een aantal jonge, herstellende zeehonden in het Golfbad bij het Zeehondencentrum Pieterburen. In dit bassin zwemmen zeehondenpups die bijna klaar zijn om weer uitgezet te worden in de Waddenzee.


Het Seal Rehabilitation and Research Centre in Pieterburen vangt zieke, gewonde en verweesde zeehonden op en probeert ze in 3 fases weer beter te maken zodat ze weer teruggebracht kunnen worden naar hun natuurlijke omgeving. Naast dit geweldige werk, doen ze ook veel aan preventie - zoals het opleiden van zeehondenwachters - en aan onderzoek. De kennis en resultaten die ze hiermee verzamelen worden met iedereen gedeeld in een kennisbank.

 

Foscam V8EP

Foscam vindt dit uiteraard een prachtig initiatief en heeft daarom een camera beschikbaar gesteld zodat we allemaal live kunnen meekijken. De Foscam V8EP is een PoE buiten beveiligingscamera die zich uitstekend leent voor dit doel en de beelden zijn haarscherp.
  

Bekijk het zelf in de livestream (Seals live 4K)

livestream zeehonden